Bulevardul Sudului nu a mai fost inaugurat în ziua anunțată. Nicolae Robu susține că îl inaugura în 2020

Bulevardul Sudului nu a mai fost inaugurat în ziua anunțată. Nicolae Robu susține că îl inaugura în 2020

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
1
A venit ziua inaugurării, fără inaugurare. Deschiderea oficială a Bulevardului Sudului mai așteaptă, deși ar fi trebuit să aibe loc în această dimineață. Nu se știe cauza amânării conferinței de presă de la Bulevardul Sudului, dar Dominic Fritz a făcut, luni dimineață, o vizită scurtă în acea locație.
Fără să știe că s-a decis amânarea inaugurării Bulevardului Sudului, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a reamintit că lucrările s-ar fi finalizat de 1 decembrie 2020 și nu după un an. De asemenea, Robu nu s-a abținut să transmită și neregulile pe care le-a văzut pe strada aflată chiar în zona în care locuiește.
Iată, în sfârșit, a sosit ziua inaugurării B-dului Sudului lărgit la 4 benzi! Am pornit lucrările acum un an și, dacă rămâneam Primar, aș fi făcut inaugurarea, așa cum am anunțat public, de Ziua Națională, 1 Decembrie 2020! Pt că e vorba de o stradă de doar cca 500 m lungime!
🔴 Dl Fritz a oprit timp de luni de zile lucrările, iar după ce le-a pornit, a avut “grijă” ca ele să dureze cât mai mult, pt a îndepărta momentul inaugurării de mandatul meu! Cu alte cuvinte, și-a bătut joc cu cinism de zeci și zeci de mii de oameni, doar pt a-și face jocul propagandistic! Dar…, lui i se permite, doar el e… “neamț din Germania”, cum îi place să spună!
🔴 Una peste alta, eu sunt mulțumit că, iată, încă un proiect din mulțimea de proiecte de modernizare a orașului inițiate de mine a ajuns realitate! Și are de toate, ca toate celelalte similare pe care le-am promovat:
➡️ trotuare,
➡️ piste de biciclete,
➡️ aliniamente de copaci pe fâșii de iarbă -sute de copaci!-,
➡️ locuri de parcare,
➡️ benzi auto -două pe sens-,
➡️ iluminat de calitate!
🔴 Am văzut aseară în ce hal e covorul de iarbă! Mi-ar fi rușine să fac inaugurare în aceste condiții! Dar, vorba cuiva, așa e în tot orașul -ba chiar mai rău!-, așa că nu e nimic deosebit! Aici am ajuns, stimați timișoreni, ca anormalul să ia locul normalului! Și e abia începutul!
🔴 În altă ordine de idei: este aberant ca locuitorii din Cartierul Soarelui sa fie nevoiți să parcurgă distanțe considerabile în plus pt a putea merge pe bulevard în sensul dorit! Am înțeles că așa a impus Comisia de Circulație!
🔴 Sunt convins că dacă dl ing Culiță Chiș n-ar fi fost scos din această comisie, pe care, cu mine ca Primar, a prezidat-o, alta ar fi fost decizia acesteia!
🔴 Bd Sudului nu este și nu trebuie să fie unul de viteză mare, drept urmare, nu se justifică interdicțiile impuse prin marcajul actual -linie continuă între sensuri, de la un capăt la altul!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

1 Comment

  1. Domnule Robu, cu acest proiect nenorocit ați reușit sa distrugeți toți locatarii de pe Bd. Sudului. Și asta împreuna cu Dl. Ciulită Chis, la care ne-am fi așteptat la mai multă gândire tehnica. Ne-ați distrus toată zona verde ca sa ne faceți câteva parcări adiacente celor 4 benzi de circulație., parcări existente și in spatele imobilelor. Cu siguranța un studiu de trafic nu justifica existența celor 4 benzi, deoarece singura ora critica era între 7,30-8,30. Ca un locatar al acestei zone aveam alte pretenții de la dumneavoastră ca principal avizator al acestui proiect. Dar nu ați reușit sa ne ascultați și înțelegeți nici pe noi vecinii dumneavoastră cu atât mai mult pe locuitorii Timișoarei, care trebuie sa suportam arșița acestor zile fără vegetație in jurul nostru. In plus marcajul trebuie sa respecte niște normative și regulamente de circulație in vigoare, pe care ar trebui sa le cunoaște-ți ca și conducator auto.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *