Bugetul Timisului pe acest an, votat in unanimitate de consilierii judeteni

Bugetul Timisului pe acest an, votat in unanimitate de consilierii judeteni

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Aproape 140 de milioane de euro are la dispoziție Consiliul Județean Timiș în acest an. Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al județului Timiș pe anul 2020 a fost votat, astăzi, în ședința extraordinară, de către toți consilierii județeni prezenți.

Vorbim de o sumă care se ridică la 657 de milioane de lei, dintre care 369 milioane lei au fost alocați pentru funcționare, iar restul de 287 milioane de lei pentru dezvoltare, dintre care 254 milioane de lei merg pentru noi investiții.

La proiectul privind aprobarea bugetului a fost făcut un singur amendament, care a și fost votat de către aleșii județeni. Concret, Titu Bojin a solicitat ca 100.000 de lei, de la capitolul Transporturi, să fie transferați pentru sprijinirea Catedralei Mântuirii Neamului din București.

“Este votul final astăzi, prin unanimitatea care a fost acordată de către consilierii județeni. La proiectul de buget lucrăm de câteva luni bune, din anul 2019, pentru că discutăm de prioritizarea investițiilor, discutăm de sumele acordate pentru ceea ce înseamnă funcționarea Consiliului Județean, a instituțiilor din subordinea Consiliului Județean. Este o muncă care astăzi a fost aprobată printr-un vot în unanimitate al tuturor consilierilor județeni prezenți la ședința de plen, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *