Bugetul record al Primariei Timisoara in 2020, in dezbatere publica

Bugetul record al Primariei Timisoara in 2020, in dezbatere publica

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Timișorenii care doresc să vină cu propuneri la proiectul de buget al orașului pe acest an sunt așteptați să participe la o dezbatere publică.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, acțiunea se va desfășura în data de 24 februarie, de la ora 13.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Timișoara.

La dezbaterea privind “Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Timișoara pe anul 2020” sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

Cei interesaţi se pot adresa şi în scris Direcției Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 24.02.2020, ora 10.00. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant“, a informat Primăria Timișoara.

Vă reamintim că bugetul Primăriei Timișoara în anul 2020 se ridică la 2,2 miliarde de lei și este cel mai mare din istoria orașului. Asta pentru că peste 400 milioane lei au fost propuși a fi absorbiți din fonduri europene.