Botez cu 250 de persoane la Ghiroda. Polițiștii i-au amendat pe participanți Foto

Botez cu 250 de persoane la Ghiroda. Polițiștii i-au amendat pe participanți Foto

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

În plină epidemie de coronavirus, aproximativ 250 de persoane au decis să participe la un botez desfășurat la Ghiroda, duminică. Este vorba de un eveniment organizat de comunitatea penticostală din comuna aflată lângă Timișoara.

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor, care și-au arătat nemulțumirea inclusiv pe Facebook, unde au postat fotografii cu oamenii care se înghesuiau sub un cort, oamenii legii din județul Timiș au luat măsuri.

Astfel, nu mai puțin de 13 echipaje de poliție și jandarmerie au intervenit la locația în care se desfășura evenimentul, fiind aplicate aproape 130 de amenzi.

“În aceste vremuri complicate, regulile pe care trebuie să le respectăm, ca simpli cetățeni, reprezintă minim de efort comparativ cu sacrificiile pe care le fac cei care luptă cu pandemia în prima linie. Grija pentru cei apropiați și respectul față de comunitatea în care trăim ar trebui să fie lege pentru toți, însă nu tot timpul se întâmplă asta. În cazul de față, azi dimineață, poliția locală din Ghiroda a fost sesizată de existența unei adunări masive de oameni, aproximativ 200, eveniment constatat și raportat către poliția națională de către colegii noștri. 13 echipaje de poliție și jandarmerie au intervenit la locație, unde se desfășura un botez, au fost legitimate toate persoanele și au fost aplicate amenzi tuturor participanților. Facem apel, și pe această cale, către concetățenii noștri, să respecte regulile și să ne sesizeze de fiecare dată când constată încălcarea lor”, a transmis Primăria Ghiroda, pe Facebook.

Foto: Facebook Primăria Ghiroda

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *