Bomba sexy numită în conducerea Inspectoratului Școlar Arad și-a dat demisia. Care este motivul

Bomba sexy numită în conducerea Inspectoratului Școlar Arad și-a dat demisia. Care este motivul

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0
violeta varga

Tânăra extrem de sexy care a ajuns în conducerea Inspectoratului Școlar Arad nu a rezistat mult pe funcție. Astăzi, Violeta Varga și-a dat demisia, după ce presa locală și centrală a scris despre ipostazele sexy în care apărea pe contul de Facebook, dar și despre faptul că este iubita fratelui prefectului de Arad.

D-na prof. Violeta Varga a ocupat prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017 – 2018, postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă. (…) Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția pentru care a fost numită“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Arad.

Recent, Violeta Varga a fost numită inspector școlar pentru management instituțional și educație permanentă, în locul profesoarei Mariana Tocaciu.

Înainte de a ajunge în Inspectoratul Școlar Arad, tânăra a ocupat funcția de director adjunct la Centrului Școlar de Educație Incluzivă din oraș, post creat în data de 1 septembrie a acestui an. Violeta Varga este de profesie logoped.