Bojin: sunt convins că cel puţin 50 la sută dintre pesedişti mă vor vota, cei care sunt adevăraţi pesedişti

Bojin: sunt convins că cel puţin 50 la sută dintre pesedişti mă vor vota, cei care sunt adevăraţi pesedişti

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Candidatul UNPR pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin crede că adevăraţii pedeştii îl vor vota la alegerile din 5 iunie.  “Sunt convins că cel puţin 50 la sută dintre pesedişti mă vor vota, cei care sunt adevăraţi pesedişti şi cei care simpatizează PSD”, a spus, joi, Bojin.

UNPR Timiş speră că la alegerile de duminică va obţine un scor bun şi că va fi cel care va face cărţile în judeţ, că va fi curtat de cele două mari partide, PSD şi PNL. Bojin este aproape convins că va câştiga şefia CJT, iar Nicolae Robu va câştiga încă un mandat de primar.

„Chiar dacă unii nu cred, nu sunt încrezători, eu am încredere că vom avea cel puţin opt consilieri judeţeni şi asta ne dă posibilitatea să discutăm şi la Consiliul Local. Amândouă blocuri care se mai clatină acuma şi se mai înclină puţin către mijloc, că vor avea nevoie de noi în constituirea CLT şi suntem aproape convinşi toţi că va fi în continuare preşedinte Titu Bojin şi primar probabil Nicolae Robu,cu tot respectul pentru toţi ceilalţi candidaţi, dar aşa se prefigurează”, a mai spus Bojin.

Bojin a vorbit cu 97 de primari, inclusiv cu Nicolae Robu, şi crede că UNPR Timiş va avea după alegerile de duminică aproximativ opt primari şi 10 viceprimari. „Am invitat şi am vorbit cu  97 de primari din 99, se presupune că am vorbit şi cu primarul Timişoarei, da am vorbit. Am organizat lansări în 35 de localităţi, mai mici sau mai mari. Este prima dată când nu am avut nici un fel de înjurături, scuipături, de demonstraţii cu oameni care au fost mai mult sau mai puţin sub influenţa unui pahar în plus, nu am avut în niciuna din cele 35 de localităţi. Eu zic că din cei 35 de candidaţi primari avem şansă în jur de la 8 până la 10 localităţi să ne batem pentru primar. În celelalte localităţi până la 55, putem avea şansa să avem şi în jur de zece viceprimari”, a mai spus, joi, Titu Bojin.

Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, spune că Nicolae Robu va fi ales pentru un nou mandat de primar cu 14 – 15 la sută, aşa cum a fost ales şi în urmă cu patru ani. „Deşi domnul primar Robu a declarat că are competitori slabi, în urma întrevederilor pe care le-am avut şi-a dat seama că nu suntem atât de slabi, cel puţin eu nu sunt chiar aşa de slab. Şi-a retras afirmaţiile considerând că este normal să dezbatem  problemele de la egal la egal, aşa cum trebuie. Şi nu trebuie să aducem în derizoriu campania şi să aruncăm cu cuvinte nepotrivite. Dar cred că domnul Robu a avut ceva de învăţat din această campanie, că nu este centrul pământului, nici al universului şi că este alesul a 14 la sută din populaţia acestui oraş şi de data aceasta va fi ales tot de 14 – 15 la sută”, a spus preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu.

Preşedintele UNPR, Ion Răducanu a punctat zece obiective care sunt la dispoziţia primarului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *