Bojin face din nou lobby la Bucureşti pentru proiectele Timişului

Bojin face din nou lobby la Bucureşti pentru proiectele Timişului

- in Administratie, Locale
0

Preşedintele CJT, Titu Bojin, a făcut o nouă vizită la Bucureşti pentru a face lobby pentru proiectele din judeţ. Principala temă a întâlnirii a fost realizarea celor patru descărcări de pe autostradă (la Sânandrei, Recaş, Şanoviţa şi Bethausen).

Astfel, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a discutat despre cele 131 de proiecte de drumuri aprobate pentru judeţul Timiş. „Au fost aprobate şi două proiecte noi, la Nădrag şi Fârdea, fiecare în valoare totală de circa un milion de euro”, a spus preşedintele CJT, Titu Bojin.

Tema întâlnirii de la Ministerul Transporturilor a constituit-o realizarea celor patru 4 descărcări de pe autostradă (la Sânandrei, Recaş, Şanoviţa şi Bethausen). „Urmează ca Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara să se ocupe în mod direct de acest proiect. Tot la Bucureşti am discutat şi despre faptul că CJ Timiş trebuie să transmită hotărârea privind preluarea Spitalului CFR din Timişoara, astfel încât această unitate să treacă în subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara”, a mai spus Bojin.

Sursa foto: www.gazetadecluj.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *