Boicot PMP la Consiliul Județean Timiș. Vicepresedintele CJT, Roxana Iliescu votează impotriva bugetului județului

Boicot PMP la Consiliul Județean Timiș. Vicepresedintele CJT, Roxana Iliescu votează impotriva bugetului județului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu (PMP) va vota luni, 12 februarie, împotriva bugetului pe 2018.

În calitate de reprezentant al PMP Timiș voi vota împotrivă pentru toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, în speță împotriva proiectului de hotarâre pentru bugetul 2018”, a spus vicepreședintele CJT, Roxana Iliescu.

Consilierul județean PMP, Dorin Cândea nu a venit la ședința extraordinară a CJT de astăzi.

În calitate de reprezentant al PMP Timiș am dus la îndeplinire o decizie politică. Solicitarea președintelui organizației PMP Timiș, Cornel Sămărtinean. Deocamdată sunt reprezentant al unui partid politic, în ziua în care pentru funcția de consilier județean sau pentru funcția de vicepreședinte se va susține concurs atunci voi putea ignora o decizie politică. Prin urmare astăzi am dus la îndeplinire o solicitare a președintelui organizației“, a mai declarat după ședință vicepreședintele CJT, Roxana Iliescu.

De de cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra spune că dacă cei din PMP nu își vor clarifica situația se va discuta despre postul de vicepreședinte. După alegerile din 2016, PSD, ALDE și PMP au realizat un protocol de colaborare la nivelul CJT.

La momentul acesta doi vicepreședinți, conform organigramei și votului acordat. Îmi pare foarte rău că după ce astăzi e o zi importantă, ținând cont că s-a votat bugetul CJT, buget cu obiective majore de investiții pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea județului să discutăm un vot de neîncredere din partea echipei PMP. Echipa PMP va trebui să își clarifice situația pentru că nu mi se pare normal să fi și în conducerea CJ, să lucrezi la acest buget și după aceea să nu acorzi votul bugetului. Într-un fel nu te votezipe tine însuți. Sunt ferm convin că își vor clasifica situația, dacă nu binențeles vom discuta ceea ce înseamnă și acest post de vicepreședinte pentru că îmi doresc să fie un care atunci când muncește în cadrul CJ să dea și votul pentru ceea ce a muncit“, a spus președintele CJT, Călin Dobra.