Biledul renaşte cu proiecte de milioane de euro. Primarul Cristian David: “Sunt omul faptelor, nu al vorbelor”

Biledul renaşte cu proiecte de milioane de euro. Primarul Cristian David: “Sunt omul faptelor, nu al vorbelor”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

În comuna Biled continuă asfaltarea străzilor! Foarte recent a mai fost asfaltat încă un drum paralel cu drumul spre rampă care are legătura cu DN 6. Cristian David, actualul primar de Biled încearcă să repare ce nu a făcut predecesorul său în două mandate. Fostul primar, Leontin Duţă a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat pentru fraudare de fonduri europene. Actualul primar, Cristian David (PSD) a reuşit în jumătate de mandat, şi acela cu întrerupere, să atragă mai multe proiecte în premieră pentru Biled.

Edilul social-democrat are în lucru mai multe proiecte de milioane de euro. La Biled se lucrează intens, pe mai multe străzi, la definitivarea reţelei de apă potabilă dar şi pietruirea şi asfaltarea străzilor. În lucru este un proiect de 1 milion de euro pentru canalizarea comunei, proiect aprobat de AFIR, dar şi unul de extindere a reţelei de apă potabilă a localităţii. Centura ocolitoare a comunei şi modernizarea căminului cultural sunt alte proiecte ce prind contur la Biled.

„Lucrăm la definitivarea reţelei de apă potabilă din localitate şi la reabilitarea străzilor prin pietruire. Aici mai avem o mică parte din străzi de terminat. Vom asfalta toate drumurile ce coboară de pe DN 6 până la finele anului. În lucru este şi proiectul de canalizare aprobat de AFIR, de un milion de euro. Încă un proiect de un milion de euro este cel de extindere a reţelei de apă potabilă”, ne-a spus primarul de Biled, Cristian David.

Cel mai ciudat este că în ciuda realizărilor, Cristian David este atacat de contracandidaţii la primărie, deşi campania electorală nu a început încă. “Eu tot timpul am făcut lucrări în localitate, de când sunt… Cu toate că nu am decât jumătare de mandat şi ăla cu întreruperi. De când sunt am avut ceva de lucru. Sunt omul faptelor nu al vorbelor. Nu sunt adeptul campaniilor agresive. Ce spun şi realizez. O parte dintre contracandidaţi vin cu denigrări, eu îi sfătuiesc să vină cu lucruri concrete şi nu cu ameninţări şi alte specte negative”, mai spune edilul de Biled, Cristian David.

La Biled mai sunt în lucru alte două proiecte, fiecare de către de un milion de euro. Unul pentru asfaltarea străzilor din localitate ce nu sunt finalizate din banii şi un altul – o reţea de centură ocolitoare pe drumuri agricole. Un alt proiect în valoare de jumătate de milion de euro este pentru modernizarea, dotarea şi reabilitarea căminului cultural. O parte din proiecte sunt implementate o parte urmează să se implementeze la Biled.

biled 4     biled 3    biled 2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *