Bicicliştii din Timişoara spun că sunt hărţuiţi de poliţiştii locali. Ce părere au de pistele de ciclism

Bicicliştii din Timişoara spun că sunt hărţuiţi de poliţiştii locali. Ce părere au de pistele de ciclism

- in Actualitate, Locale, Stiri
0
nicolae robu bicicleta

“Bicicliştii din Timişoara sunt pedepsiţi şi hărţuiţi” – acesta este punctul de vedere al reprezentanţilor unui club sportiv din oraş, după ce s-a interzis accesul bicicletelor prin Piaţa Victoriei din Timişoara, iar Poliţia Locală face razii în rândul bicicliştilor.

“Aceştia fiind acostaţi pe pistele de biciclete construite ilegal pe trotuare, vopsite cu vopsea verde ce este alunecoasă. Astea toate întâmplându-se în timp ce Poliţia Locală în loc să elibereze pistele de biciclişti de principala cauză a nefolosirii lor corespunzătoare, ba sunt prinşi dormind în masini (în timpul serviciului), ba sunt puşi să păzească câte 2 maşini fiecare a câte 4 agenţi la fiecare capăt al minunatului pasaj subteran de la Podul Michellangelo”, transmit bicicliştii timişoreni.

Aceştia se întreabă retoric de ce poliţiştii nu se implică în educarea bicicliştilor şi nu amendarea lor. “Este mai simplu să îl facem să scoată 300 lei pe amendă din buzunar că nu are sonerie la bicicleta, decât să îi explicăm importanţa ei?”, se întreabă retoric reprezentanţii clubului sportiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *