Bianca Drăgușanu și-a prezentat noua colecție de rochii de mireasă, în cadrul “Salonului mirilor” de la Timișoara FOTO

Bianca Drăgușanu și-a prezentat noua colecție de rochii de mireasă, în cadrul “Salonului mirilor” de la Timișoara FOTO

Ediția de primăvară a târgului de nuntă “Salonul mirilor”, organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, și-a deschis porțile pentru tinerii care doresc să se căsătorească cu un moment special. Bianca Drăgușanu și-a prezentat, astăzi, noua colecție de rochii de mireasă. Și anume, ținute cu trenă, de culoarea untului, tip prințesă și cu multă dantelă. Cei prezenți la deschiderea “Salonului mirilor” au avut parte și de o prezentare de costume de miri.

Aproximativ 80 de firme sunt prezente, în acest weekend, la Centrul Regional de Afaceri: restaurante, fotografi, cofetării, decoratori, bijuterii, agenții de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

Timișorencele care nu-și permit să investească o sumă prea mare în rochia de mireasă trebuie să știe că la târgul de nuntă sunt și două standuri speciale. Unul de la care pot fi cumpărate 200 de rochii de mireasă noi la prețul unic de 1.000 de lei și un alt stand unde sunt pregătite peste 250 de rochii purtate, prețul fiind redus cu peste 50%.

Atmosfera pe perioada desfășurării evenimentului va fi întreținută de cunoscutele trupe Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Sms Band, Olivera Petcov și trupa HARA, care va lansa noua piesă „S-o iubești”.

Târgul de Nuntă “Salonul mirilor” este deschis în perioada 24 – 26 martie și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Rayna Decor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *