Bețivi și vitezomani, prinși de polițiști, în Timișoara și județ

Bețivi și vitezomani, prinși de polițiști, în Timișoara și județ

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Numai bețivi și vitezomani prinși, în acest weekend, de polițiști. S-au dat peste 300 de amenzi șoferilor indisciplinați, 145 dintre acestea au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute și 34 de  permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 27 certificate de înmatriculare.

Duminică, 11 iulie,  polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe strada Constantin Diaconovici Loga, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, sâmbătă 10 iulie, în jurul orei 16:20, polițiștii Biroului Rutier Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control pe strada Nera din Timișoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *