BEST Training Week – o nouă ediție de traininguri gratuite pentru studenții timișoreni

BEST Training Week – o nouă ediție de traininguri gratuite pentru studenții timișoreni

- in Educatie, Locale, Stiri
0

BEST Timișoara revine cu o nouă ediție a evenimentului BEST Training Week care se va desfasura în perioada 6-7 și 13-14 aprilie. Ediția din această primăvară vine cu traininguri de programare, securitate cibernetică și animații în 3DSmax pentru studenții care doresc să obțină cunoștințe suplimentare în IT, dar și un training de public speaking pentru cei care doresc să se dezvolte pe partea de soft skills.

Companiile participante în cadrul acestei ediții sunt MemIQ, Aecheși Virtual 7, iar Oana Joumah este cea care va livra trainingul de public speaking. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu cei de la companiile participante, să se familiarizeze cu mediul lor de lucru si, de asemenea, sa isi dezvolte diverse aptitudini cu ajutorul trainerilor specializati.

Informații și înscrieri: btw.besttm.ro

BEST Training Week este un eveniment educațional marca BEST Timișoara. Motto-ul evenimentului este ”Pasiune pentru cunoaștere”, prin urmare, scopul său principal este dezvoltarea și pregătirea studenților în diferite domenii de interes pentru aceștia.

BEST  Timișoara

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, prezentă în 96 de universități din 34 de țări europene. BEST Timișoara a fost fondată în 1991. În 28 de ani de la înființare, BEST Timișoara și-a îndeplinit cu succes misiunea de a ajuta studenții să se dezvolte prin facilitarea interacțiunii cu universitatea și companii partenere.