Become Your Best sau cum învață studenții de la UVT să își controleze stresul

Become Your Best sau cum învață studenții de la UVT să își controleze stresul

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Experiența academică la UVT nu însemnă doar dobândirea unor cunoștințe și competențe care să susțină efortul studenților în a obține performanță și satisfacție la viitorul loc de muncă. Experiența academică înseamnă totodată oportunitatea cunoașterii de sine, precum și șansa de a învăța diverse tehnici care să ajute la obținerea unor rezultate bune în sesiune, cât și în dezvoltarea personală.

În perioada noiembrie – decembrie, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează pentru studenții săi o serie de ateliere, cu tematici precum Managementul stresului / Gestionarea emoțiilor în situații de evaluare / Tehnici de învățare / Tehnici de prezentare a unui conținut științific / Managementul timpului. În 2019, oferta actuală de ateliere va fi completată de alte teme de interes pentru aceștia.

Sloganul nostru, Become Your Best, este puternic susținut de eforturile continue în a oferi studenților toate șansele și condițiile de a deveni cea mai bună variantă a lor… atât pe plan profesional, cât și personal. De această dată, completăm oferta educațională cu ateliere menite să-i sprijine în activitatea lor educațională și să le ofere competențe utile pentru viitorul loc de muncă”, spune rectorul Universității, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Gh. M.