Bebeluș ascuns sub o pătură pe bancheta din spate a unui microbuz. Mama minoră încerca să-l scoată ilegal din țară, prin vama Cenad

Bebeluș ascuns sub o pătură pe bancheta din spate a unui microbuz. Mama minoră încerca să-l scoată ilegal din țară, prin vama Cenad

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţiştii de frontieră Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un minor ascuns sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism. Mama acestuia, și ea minoră, intenționa să-l scoată ilegal din România, deoarece nu avea documente legale pentru acesta.

Noaptea trecută, la ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasageri într-un microbuz marca Opel Vivaro, M.G., în vârstă de 43 ani, și D.D., în vârstă de 15 ani, nora acesteia.

La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de doar câteva luni ascuns pe bancheta din spate a vehiculului, sub o pătură. În urma verificărilor, a rezultat că minorul ascuns este copilul pasagerei minore D.D. Numita M.G. a declarat că ea si mama copilului intenţionau să ducă copilul cu ele în Belgia şi au apelat la această metodă deoarece nu aveau documente legale care să le permită călătoria cu minorul în străinătate. Aceasta a încercat să îi facă minorului pașaport, dar din cauza faptului că și mama este minoră avea nevoie și de acordul tutorelui mamei minorei pentru eliberarea documentului de călătorie“, spune reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *