Bază sportivă modernă cu bani de la CNI, la Buziaș

Bază sportivă modernă cu bani de la CNI, la Buziaș

- in Administratie, Locale, Sport, Stiri
0

La Buziaș va fi construită o bază sportivă care va cuprinde două terenuri de fotbal, nocturnă, șase vestiare și tribune. Investiția de 8,15 milioane de lei, va fi realizată cu bani de la CNI.

A fost semnat ordinul de ministru prin care 14 noi amplasamente sportive se adaugă Listei-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul ”Programului național de construcții de interes public sau social”-Subprogramul ”Complexuri sportive”.

Spre marea noastră satisfacție, printre cele 14 amplasamente se numără și baza sportivă din Buziaș, care urmează a fi construită în locul celei existente acum, pe str. Mihai Eminescu nr. 51. Va fi o investiție de amploare, care va cuprinde două terenuri de fotbal (unul mare și altul mic), ambele sintetice, dotate cu nocturnă, șase vestiare și cu tribune. Cel mare va avea o capacitate de 500 de locuri, fiind omologat UEFA și FRF, iar cel mic va fi marcat pentru mini-fotbal, handbal, baschet și tenis. Totodată, este prevăzută și o parcare pentru autoturisme și bus. Investiția va fi finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI) și are o valoare de 8,15 milioane lei“, a transmis primarul din Buziaș, Sorin Munteanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *