Bayer Agro Arena 2020 are loc fără fermieri la Comloșul Mic

Bayer Agro Arena 2020 are loc fără fermieri la Comloșul Mic

- in Economie, Locale, Stiri
0

Manifestarea tradițională anuală Bayer Agro Arena din acest an va avea loc fără prezența fermierilor, la Comloșul Mic, în județul Timiș, vineri 29 mai, de la ora 10, de teama Covid19.

La eveniment va fi invitată numai presa scrisă specializată pe agricultură, radioul și televiziunea și, astfel, manifestarea va fi prezentată online.

Cu existenţa pericolului Covid19, nu putem aduce fermierii în câmp. Așa că vom avea o discuţie direct în platformă cu jurnaliștii. Noi ne vom afla pe acolo de dimineaţă de la ora 10.00. Nu am stabilit o oră fixă de întâlnire, ci fiecare jurnalist va veni când poate. Noi vom sta până la ora 16.00. În funcţie de cum va ajunge presa, vom face turul câmpului şi vom prezenta culturile, tehnologiile aplicate și noutățile pe 2020. E un fel de Ziua porților deschise pentru mass-media, fiindcă nu vrem să îi aducem pe fermieri, din cauza pericolul Covid19. Nu putem risca să îi chemăm la un loc în număr mare. Chiar dacă nu putem să ne întâlnim cu fermierii direct în câmp față în față, împărtășim tehnologiile noi în acest format digital cu ajutorul mass-media pe toate variantele – scrisă, online și televizată”, a spus Daniel Grosz, directorul regional vest Bayer.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *