Bataie de la fotbal si alcool, la Iecea Mare. Primarul PSD, Liviu Tomulea a lovit cu parul in cap un consilier local PNL

Bataie de la fotbal si alcool, la Iecea Mare. Primarul PSD, Liviu Tomulea a lovit cu parul in cap un consilier local PNL

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
2

Un pahar de vin în plus a dus la o bătaie generală, la Iecea Mare. Primarul din comună, Liviu Tomulea împreună cu frații săi, dar și alți prieteni au început un scandal monstru din cauza echipelor de fotbal din sat. Tomulea a lovit cu parul, noaptea trecută, un consilier local și încă un membru PNL din Iecea Mare. Cei doi au ajuns la spital. Unul cu fractură de piramidă nazală, altul cu coastele rupte. Primarul Liviu Tomulea nu este la primul incident în comună.

La Iecea Mare, pe lângă echipa de fotbal a comunei, consilierii locali PNL au creat o echipă de fotbal, în mare parte cu tineri din sat. În primă fază, primarul comunei, Liviu Tomulea a încercat să pună o taxă pe stadion de 5.000 de lei/lună de la sine putere. A fost depusă o contestație la Prefectura Timiș care a fost câștigată de către cei din echipa de fotbal. Următoarea idee a social-democratului a fost să zidească ușile de la vestiar pentru ca echipa să nu mai poată juca. Sâmbătă a avut loc ultima etapă a Campionatului Județean unde echipa a jucat. După meci toți s-au dus la barul din sat să sărbătorească. Noaptea și-a făcut apariția și Liviu Tomulea împreună cu frații săi și alți oameni.

Nu am avut conflict, mai exact, ne-au lovit el cu fratele lui cu parul și picioarele în gură. Pe mine și pe Mircea Pârva. Sunt la Spitalul Județean, am nasul rupt practic și acum aștept să văd ce consultații mai fac. Conflictul a pornit pur și simplu de la un pahar de vin și el a venit împreună cu gașca lui de consilieri, frații lui, și au sărit la scandal. Noi am încercat să aplanăm scandalul. M-a tras prima oară de pământ, am și poze cum mi-a rupt bluza, au plecat, au revenit în 15 minute cu parii în mână și atunci au început să dea. Noi avem o echipă de fotbal și una a comunei și ne-a zidit ușile la vestiar ca să nu ne mai putem schimba acolo. Colegul este mai rău“, ne-a declarat consilierul local PNL, Iulian Sirca.

Primarul din Iecea Mare, Liviu Tomulea nu a putut fi contactat pentru a-și prezenta punctul de vedere. Tomulea și-a închis telefonul după incident. Liviu Tomulea deține și funcția de vicepreședinte al PSD Timiș.

 

2 Comments

  1. Așa e când pui tot șmecherul la putere ,până la urmă nu o sa pățească nimica și în cazul în care o sa se întâmple ceva , o suspendare și aia e , așa am ajuns și așa o să fie și în viitor , că nu văd sa se schimbe în ceva mai bine .

  2. Pingback: Primarul PSD Timiș din Iecea Mare, Liviu Tomulea, care a lovit cu parul doi PNL-iști, a condus dezastruos primăria – abateri financiare de circa 9 milioane de lei găsite de Curtea de Conturi – Buletin de Timișoara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *