Bătaie ca în filme în Clubul Bunker din Timișoara. Agenții de pază de la VIP Security implicați într-un nou scandal

Bătaie ca în filme în Clubul Bunker din Timișoara. Agenții de pază de la VIP Security implicați într-un nou scandal

- in Eveniment, Locale, Recomandari
0

Agenții firmei de pază VIP Security din Timișoara sunt implicați într-un alt scandal urât. Firma de securitate de la Timișoara a devenit extrem de cunoscută după ce câțiva agenți de pază au călcat efectiv în picioare un tânăr ce era căzut pe jos. S-a întâmplat în iunie 2014 la un concert Cargo desfășurat la Stadionul “Dan Păltinișanu”. Agenții VIP Security se pare că au comis-o din nou. De această dată la un renumit club din Timișoara – Bunker.

Tot scandalul a pornit de la o fată originară din Danemarca. Este vorba despre prietena lui Dorin Bordeașu un tânăr eminent plecat la studii în Danemarca. La sfârșitul săptămânii trecute foștii colegi de liceu i-au organizat o petrecere care s-a terminat urât. După ce a fost lovit de două ori cu sticla de bere în gură și în cap, Dorin Bordeașu era să mai fie bătut odată și de oamenii de ordine. Agenții de la VIP Security în frunte cu șeful Todor Oprea l-au dat afară pe Dorin Bordeașu și l-au amenințat că dacă cheamă poliția sau presa îi mai dau și ei o bătaie.

“Din nimic o sticlă de bere a zburat direct în fața fratelui meu spărgându-i mai mulți dinți. Imdiat după accea unul dintre clienți l-a lovit cu o sticlă în cap. Toate acestea pentru că, fără a deranja pe cei din jurul său, se simțeau bine și dansau. Problema a fost o fată străină din grup, o daneză, prietena fratelui meu. De ea au încercat mai mulți băieți să se lege în clubul  Bunker. Imediat după incident agenții de pază de la VIP Security i-au scos afară cu forța pe fratele meu și grupul de prieteni. Politicios, șeful firmei de pază Todor Opera i-a invitat pe agresori să plece deși fratele meu a insistat să cheme poliția. Când a auzit de poliție șeful firmei de pază l-a amenințat cu bătaia dacă face apel la oamenii legii sau la presă”, povestețte Constantin Bordeașu, fratele tânărului agresat la Timișoara.

 

Victima a făcut plângere penală. El a obținut un certificat medico-legal de 6 zile cu drept de prelungire. Dorin Bordeașu a rămas fără dinți, cu capul spart și cu un dezgust profund.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *