Barbatul din Timis care a fost decapitat cu o drujba putea fi salvat? Gafa uriasa a unui politist

Barbatul din Timis care a fost decapitat cu o drujba putea fi salvat? Gafa uriasa a unui politist

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
politia

Apar detalii scandaloase în ceea ce privește crima de la Sânandrei, petrecută la sfârșitul lunii ianuarie, care a făcut înconjurul țării. Vă reamintim că un tânăr de 32 de ani a decapitat cu drujba un bărbat de 44 de ani, pentru a se răzbuna deoarece a cumpărat o mașină defectă de la victimă și nu și-a primit banii înapoi. Criminalul a pătruns în locuința victimei după ce a tăiat cu drujba ușa de acces.

La o lună și jumătate de la oribila crimă, au fost făcute publice informații revoltătoare. Poliția Timiș a precizat joi, 14 martie, că a fost declanșată o anchetă internă în urma comiterii crimei.

În urma verificărilor, s-a stabilit ca în urma primului apel la 112, nu a fost direcționat echipaj la fața locului, de către dispecer. Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constatat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei“, a arătat IPJ Timiș.

La data de 21 februarie, conducerea IPJ Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infractiunii de neglijență în serviciu de către polițist.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *