Bărbat reținut de polițiști. A furat la începutul lui decembrie un televizor, un cuptor cu microunde și un radio dintr-o casă din Giroc

Bărbat reținut de polițiști. A furat la începutul lui decembrie un televizor, un cuptor cu microunde și un radio dintr-o casă din Giroc

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de furt calificat.

În 4 decembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de o femeie că, în cursul nopții de 3 spre 4 decembrie 2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în casa acesteia de pe strada Muncitorilor din localitatea Giroc, de unde ar fi furat un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.

În urma investigațiilor efectuate, vineri, 17 martie, polițiștii Postului de Poliție Giroc l-au prins, în localitatea Giroc, pe bărbatul de 49 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *