Bărbat împușcat la vânătoare, în apropierea localității Brestovăț

Bărbat împușcat la vânătoare, în apropierea localității Brestovăț

- in Eveniment, Locale, Stiri
0
vanatoare

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați duminică, 28 ianuarie, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Brestovăț, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localității Brestovăț, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 69 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia. La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați dețineau permise de port armă și autorizație de vânătoare“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *