Bărbat dispărut. Dacă îl vedeți sunați la 112

Bărbat dispărut. Dacă îl vedeți sunați la 112

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţiştii din Sichevița caută un bărbat în vârstă de 57 de ani care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 28 noiembrie, poliţiştii din Sichevița au fost sesizaţi despre faptul că BELOIA IONEL în vârstă de 57 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din luna august a.c. și până în prezent nu a mai revenit.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru identificarea bărbatului. Semnalmente: înălţime 1.55 – 1,65 metri, 60 – 65 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten. Are deficiențe în vorbire. La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni de stofă de culoare neagră iar în picioare avea cizme de cauciuc. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112  sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *