Bărbat din Timișoara arestat preventiv după ce și-a omorât fosta soție. A lovit-o cu un sucitor, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

Bărbat din Timișoara arestat preventiv după ce și-a omorât fosta soție. A lovit-o cu un sucitor, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Arest preventiv pentru un bărbat din Timișoara care și-a omorât fosta soție. Acesta locuia cu femeia în aceeași casă, iar în seara de 24 septembrie, în urma unui conflict și al consumului de alcool, bărbatul și-a lovit fosta soție cu un sucitor, după care a turnat benzină pe ea și i-a dat foc. Bărbatul este cercetat pentru omor săvârșit prin cruzimi.

S-a reținut suspiciunea că în seara de 24.09.2023, în timp ce se aflau la locuința din mun. Timișoara, pe fondul unui conflict verbal și al consumului de alcool, numitul T.I. a lovit-o cu un sucitor pe persoana vătămată A.F. (fosta soție cu care locuia în același imobil), iar apoi a turnat combustibil pe aceasta și i-a dat foc, cu o brichetă, după care nu a anunțat incidentul pentru acordarea ajutorului medical victimei, aceasta decedând în dormitorul imobilului, în data de 25.09.2023, ca urmare a leziunilor traumatice provocate prin arsura termică cu flacără“, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Vineri, 29 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, după care judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a admis propunerea parchetului, dispunând arestarea preventivă a criminalului pe o perioadă de 30 de zile.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *