Bărbat din Timiș, urmărit penal după ce a încercat să dea mită unui polițist 500 de euro

Bărbat din Timiș, urmărit penal după ce a încercat să dea mită unui polițist 500 de euro

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Ghinion cu carul pentru un bărbat din județul Timiș. Acesta a rămas fără o mașină, indisponibilizată în cadrul unui doar penal, și a încercat să mituiască un polițist din Jimbolia în speranța că autoturismul îi va fi restituit. Însă, omul legii nu a stat mult pe gânduri și l-a denunțat pe bărbatul care a dorit să-i dea șpagă 500 de euro.

Astfel, luni, 9 octombrie, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiș au realizat prinderea în flagrant a bărbatului, în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 500 de euro polițistului din oraşul Jimbolia pentru restituirea mașinii.

În fapt, în cursul zilei de 03.10.2017, un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Timiş – Poliţia oraşului Jimbolia a depus un denunţ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş prin care sesiza faptul că, în seara zilei de 02.10.2017, a fost abordat telefonic de către B.D. în vederea stabilirii unei întâlniri, acesta fiind cercetat penal într-un dosar instrumentat la nivelul Poliţiei oraşului Jimbolia. B.D. i-a comunicat polițistului că este dispus să-i ofere o sumă de bani cu scopul de a-şi exercita influenţa asupra colegului său care instrumentează dosarul penal în cauză, în vederea obţinerii unei soluţii favorabile“, transmite Direcția Generală Anticorupție.

Acum, bărbatul care a încercat să dea șpagă unui polițist este urmărit penal pentru dare de mită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *