Bărbat din Timiș, mort în Italia, după ce a fost lovit de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului

Bărbat din Timiș, mort în Italia, după ce a fost lovit de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Durere fără margini într-o familie din județul Timiș. Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Făget a murit, astăzi, în Italia, după ce a fost lovit de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului. Aceasta a căzut după ce cablul s-a rupt, într-o zonă muntoasă din nordul Italiei. Un alt român este în stare gravă.

Potrivit Cetățeanul, bărbatul mort se numește Dorin Petrean, iar familia acestuia a fost anunțată că s-a produs tragedia de către patronul firmei la care era angajat. „Nu știm nimic la ora actuală. Au anunțat-o pe soție că a fost un accident. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu vreau să vă spun ce nu știu. I-a spus că este mort. Mai multe nu știm. Nu știm dacă o să plece în Italia. Așteptăm și noi să vedem ce se întâmplă”, a declarat cumnatul bărbatului decedat. Celălalt muncitor ar fi din Gladna Română.

Potrivit presei din Italia, accidentul a avut loc în zona Fusino, la o altitudine de 1.800 de metri, în localitatea Valtellina. Din primele informații, se pare că o cabină a căzut și a lovit doi muncitori români, care se aflau la sol, după ce cablul unui teleferic industria, folosit pentru transportul lemnului, s-a rupt.

Cei doi români erau angajații unei companii din Elveția care avea contract pentru exploatarea lemnului forestier în nordul Italiei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *