Bărbat de 35 de ani reținut după ce a furat trei telefoane într-o zi

Bărbat de 35 de ani reținut după ce a furat trei telefoane într-o zi

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din Reșița au reținut miercuri seara, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, bănuit de furtul a trei telefoane mobile, în timp ce se afla în incinta unor magazine din oraș.

Astfel, cel în cauză este bănuit că ieri, 3 mai, în jurul orei 10.00, ar fi sustras două telefoane mobile, într-un magazin situat pe bulevardul Republicii din Reșița, iar în aceeași zi, în jurul orei 15.00, profitând de neatenția persoanei vătămate, ar fi sustras un alt telefon mobil din geanta acesteia, în timp ce persoana se afla la cumpărături într-un supermarket situat în zona Calea Caransebeșului din municipiu. Polițiștii au recuperat unul dintre cele trei telefoane mobile, urmând a fi restituit persoanei vătămate. Bărbatul va fi prezentat astăzi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea dispunerii de măsuri legale“, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, în vederea recuperării întregului prejudiciu și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *