Bărbat arestat preventiv în Timiș după ce a întreținut relații sexuale cu fiica sa. Minora a rămas gravidă

Bărbat arestat preventiv în Timiș după ce a întreținut relații sexuale cu fiica sa. Minora a rămas gravidă

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Scene scandaloase. Un bărbat a întreținut relații sexuale cu fiica sa minoră timp de mai mulți ani. Recent, acesta a fost prins în județul Timiș și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru act sexual cu un minor, în formă continuă, și incest, în formă continuă.

Potrivit procurorilor timișoreni, în perioada toamna anului 2010 – luna noiembrie a anului 2014, tatăl unei fete minore, care are 24 de ani în prezent, aflată în ocrotirea sa, în timp ce se aflau în cele două locuințe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreținut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale. În urma acestor raporturi, în data de 14 mai 2011, fata minoră, care avea 15 ani în acea perioadă, a adus pe lume un copil.

”În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul și persoana vătămată, devenită majoră, au întreținut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud. În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.