Banatul și Ardealul se întâlnesc într-un spectacol de muzică ușoară, la Timișoara

Banatul și Ardealul se întâlnesc într-un spectacol de muzică ușoară, la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

„Emoții muzicale” se intitulează spectacolul de muzică ușoară la care  Școala de Arte din Timișoara vă invită luni, 3 decembrie, de la ora 17: 30, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Evenimentul face parte din programul ”Școala de Arte – între tradiție și modernitate”, ediția a III-a, 2018.

Elevii Școlii de Arte din Timișoara aduc în decembrie artele în vechea clădire franciscană într-o formă variantă de specializări, vor participa: clasele de canto muzică -uşoară – prof. Georgiana Necşa, prof. Vanana Ciolac, prof.Marc Antoniu; clasa de chitară electronică – prof. Alexandru Faur, clasa de orgă electronică – prof. Sorin Todor, clasa de dans modern, majorete – prof. Adela Scorobete, clasa de design vestimentar – prof. Gabriela Muscan.

Invitatul special el evenimentului este Școala Populară de Arte “Tudor Jarda“ din Cluj – Napoca. Din inima Ardealului elevii Școlii Populare de Arte din Cluj – Napoca aduc la Timișoara artiști – soliști de muzică ușoară și instrumentiști care vor oferi spectatorilor momente pline de emoțiile debutului artistic dar și de pasiunea artiștilor talentați.

Intrarea la spectacol este liberă.