Banatul pe Tavă – la Târgul de Turism din Bucureşti

Banatul pe Tavă – la Târgul de Turism din Bucureşti

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului în Timiş se va prezenta la Târgul de Turism din Bucureşti cu un concept bombă: Banatul pe Tavă.

La standul nostru vor fi prezenți reprezentanți ai Primăriilor Timişoara, Buziaş şi Margina, ai Asociației Timişoara 2021. Oferte culturale, gastronomie şi meşteşuguri rurale, degustări de produse tradiționale. Vă aşteptăm la Pavilionul Romexpo, de joi până duminică!”, îndeamnă consilierul județean, Mihai Ritivoiu.

În cadrul acestui stand au fost realizate 6 desk-uri personalizate la care va invităm să fiți prezenți alături de alți operatori din turismul timișean pentru promovarea destinațiilor turistice menționate mai sus. Tot în cadrul târgului a fost rezervată o sala de conferințe pentru vineri, 23 februarie, între orele 12-14, unde Timișul va avea ocazia să se prezinte cu tot ce înseamnă CCE2021, oferte turistice pentru oraș, județ și regiune și unde Buziaș va avea, de asemenea, o intervenție. APDT Timiș cu sprijinul Primăriei Margina vor organiza o degustare de produse de gastronomie bănățeană, iar Buziaș va oferi o degustare de vinuri din zona. Așteptăm și alte propuneri de la dvs în acest sens”, este mesajul Deliei Barbu, directorul APDP Timiş.

Gh. M.