Banat Girls a luat toate punctele de la Târgu Mureș

Banat Girls a luat toate punctele de la Târgu Mureș

- in Locale, Sport, Stiri
0

Banat Girls s-a impus cu 4-0 în fața lui ACS Târgu Mureș într-un meci care a contat pentru etapa a X-a a Superligii de fotbal feminin, și în care golurile au fost reușite de fotbaliste ce au punctat în premieră în această ediție de campionat.

Formația a deschis scorul încă din minutul 7 prin Mihaela Cătărău, care este la prima reușită a sa în această stagiune. După alte 5 minute, Laura Desmerean a dublat avantajul de pe tabelă, pentru ca până la pauză aceeași jucătoare să mai puncteze o dată și să stabilească scorul primei părți. Și pentru Laura Desmerean au fost primele goluri din acest campionat.

În repriza secundă fotbalistele pregătite de Liviu Ivasuc nu au mai forțat, dar au reușit să mai înscrie o dată. A făcut-o Alexandra Trofimov în minutul 74, și ea aflată tot la prima reușită stagională. S-a încheiat 4-0 și echipa adaugă alte trei puncte la „zestrea” din clasament.

Suntem fericite ca am reușit să obținem cele 3 puncte astăzi! Am venit aici știind că va fi un meci greu, cu adversare ambițioase, pe un teren foarte rău și pe o vreme nefavorabilă! Ne pregătim pentru fiecare meci să scoatem ce e mai bun și ne dorim ca la final să ne îndeplinim obiectivul, accederea în play off!”, a spus după meci Nicoleta Lazăr.

Banat Girls: Melisa Șodinca – Andrada Ungur, Claudia Bistrian, Nicol Dinca-Vuia, Bianka Granados, Tatiana Peșterean, Mihaela Cătărău(min.72 Maria Cortina), Laura Desmerean, Nicoleta Lazăr (min. 72 Alenxadra Trofimov), Alexandra Hornea(min. 84 Carmen Andrei), Larisa Grigore.

În runda viitoare, fetele vor primi pe teren propriu vizita lui CSM Alexandria.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *