Banat Brunch în margine de Lunca Mureșului, la sfârșit de noiembrie

Banat Brunch în margine de Lunca Mureșului, la sfârșit de noiembrie

- in Locale, Sanatate, Social, Stiri
0

Se pregătește un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, în localitatea Secusigiu, din județul Arad, la Căminul Cultural, începând cu ora 11.00.

Vă așteptăm înaintea iernii la Secusigiu să vă încălziți cu o zamă de părădaică, așa cum numai cei din « Secu » știu să facă ! Și să aflați povestea lui Măicuța și lumina care astăzi îi călăuzește pe copiii ei să-i împartă mai departe bunătatea. Evenimentul este organizat de « Asociația De la Măicuța », cu sprijinul comunității locale și în colaborare cu Asociația My Banat, iar donații făcute pentru participarea la acest brunch, organizat în premieră la Secusigiu, vor fi folosite în totalitate pentru organizarea unor ateliere de fotografie cu copiii din localitate. Imaginile rezultate vor fi cuprinse într-o expoziție foto despre localitate”, au informat organizatorii.

Satul Secusigiu se află în margine de Lunca Mureşului, aproape de ape curgătoare şi păduri aluviale, de zăvoaie şi şleauri de câmpie, se întinde Secusigiu.

Cei interesați se pot înscrie la eveniment făcând o donație de 100 lei/persoană în contul RO37BTRLRONCRT0663869901 deschis la Banca Transilvania, cu precizarea “Donație pentru Asociația De la Măicuța”. Copiii în vârstă de până la 7 ani participă gratuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *