Balul Speranţei 2014

Balul Speranţei 2014

- in Locale, Social
0

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc Balul Speranţei 2014, organizat de Asociaţia Femeilor Antreprenor din România, preşedinte fondator timişoreanca  Maria Grapini. Obiectivul balului a fost strângerea de fonduri pentru construirea unui cămin de bătrâni în Giroc.

„Avem toate acordurile de la mediu, iar în primăvară, vrem să punem fundaţia şi, tot în 2015, vom finaliza construcţia”, a spus Maria Grapini, preşedinte-fondator al asociaţiei.

Surpriza serii a fost când Aurelian Temişan, amfitrionul serii, a licitat pentru un set de bijuterii – colier, brăţară şi cercei – pentru care a plătit 2.500 de lei.

De asemenea, consulul Cehiei şi-a adjudecat tabloul Simboluri Timişorene, ulei pe pânză, autor Victor Acatrinei, pentru care a plătit 3.300 de lei. De asemenea, Vicenzo, un om de afaceri italian, a donat 1.000 de euro. Cel mai mult s-a plătit pentru o pictură digitală, 4.000 de lei.

“Acum, la cea de-a XI a ediţie a Balului Speranţei, cînd ne sunteţi alături, simţim nevoia să vă adresăm sincere mulţumiri pentru că aţi contribuit de-a lungul anilor la reuşita acţiunilor noastre şi la realizarea proiectelor noastre”, a spus Rodica Şuba, preşedinta AFA Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *