Nebunie: “Balaurul din Transilvania” face demonstraţie de acrobație extremă între Hotel Timişoara şi Teatrul Naţional

Nebunie: “Balaurul din Transilvania” face demonstraţie de acrobație extremă între Hotel Timişoara şi Teatrul Naţional

- in Locale, Recomandari, Social
0

Curajosul Flaviu Cernescu şi-a propus să îi cucerescă pe timişoreni cu o demonstarţie de slackline extrem, cum nu s-a mai văzut vreodată live, în capitala Banatului. Vineri, de la 17:30, cunoscutul practicant de sporturi extreme din Banat, se va plimba pe strada pietonală din centrul Timișoarei, la înălțime, şi o va face pe o coardă, întinsă între acoperișurile Hotelului Timișoara și Teatrului Național.

Flaviu Cernescu este protagonistul celui mai nou film documentar turistic cu sporturi extreme regizat de Sabin Dorohoi- Transylvania Dragon sau Balaurul din Transilvania.

Viitorul documentar va fi filmat într 10 şi 26 octombrie, iar echipa va parcurge întreg Banatul şi Transilvania, filmând o parte din cele mai renumite obiective turistice. Filmul presupune acrobaţii spectaculoase la înãlţimi ameţitoare în multe locuri publice ale marilor oraşe din Transilvania şi Banat Filmul este produs de Western Transylvania Studios, cea mai tânără casã de producţie din vestul țãrii şi va fi regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Herculane şi Anina. Sabin Dorohoi este laureat al peste 35 de nominalizãri şi premii internaţionale. Din cele treisprezece  filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunãrii”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri precum: Palm Springs, Reykjavic, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia şi Festivalul de film Est European din Hollywood.