Băieții deștepți nu demisionează degeaba. Ce super funcție la o societate CONTROVERSATĂ prinde un consilier local PSD

Băieții deștepți nu demisionează degeaba. Ce super funcție la o societate CONTROVERSATĂ prinde un consilier local PSD

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Alfred Simonis, presedinte TSD Timis, Sebastian Raducanu presedinte PSD Timisoara  04

Demisia consilierului local PSD, Alfred Simonis din funcția de director adjunct al Aeroportului Internațional Timișoara a fost calculată. Liderul tinerilor social-democrați din Timiș va ajunge director la o filială a TRANSELECTRICA.

Este vorba despre SMART Timișoara, o societate de mentenanță a TRANSELECTRICA SA. Sucursala din Timișoara își desfășoară activitatea în județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

SMART S.A. este o societate comercială pentru servicii de mentenanță a rețelei electrice de transport, filială a Transelectrica. Societatea a fost înființată în 2001, printr-o hotărâre de guvern, având capital integral de stat. Obiectul principal de activitate al SC Smart SA, conform statutului societății, este efectuarea de revizii, de reparații și remedierea incidentelor la echipamente primare și secundare din rețele electrice, prestări de servicii în domeniul energetic și microproducție de echipamente energetice.

Sumele enorme de bani care s-au dus de la Transeletrica pe contracte către SMART SA au născut suspiciuni de-a lungul vremii. În 2012 Smart SA a încasat de la compania națională de transport al energiei electrice 82,5 milioane de euro fără TVA doar pentru lucrări de mentenanță minoră. Salariile directorilor și celor din eșalonul doi din societatea Smart au fost mereu un secret…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *