Avertismentul sumbru al deputatului Adrian Pau: “România va trece din criza medicală, într-o criză economică profundă!”

Avertismentul sumbru al deputatului Adrian Pau: “România va trece din criza medicală, într-o criză economică profundă!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Singurul deputat pe care Pro Romania îl are în județul Timiș, Adi Pau taxează deciziile ambigue, discriminatorii și cu pronunțat caracter politic ce sunt luate în România în plină criză de coronavirus.

Rămân consternat de deciziile celor care azi conduc România în plină criză medicală:
– scoatem armata pe stradă!
Efectivul Armatei Române, de aproximativ 80 000 angajați, total neechipați pentru situația actuală și în mare parte patrioți trecuți de 40 de ani (pentru că azi, condițiile din Armata Română nu mai sunt deloc atractive pentru tinerii români), nu poate să aducă liniștea unei țări bulversate de decizii politice!
Suntem membri NATO cu echipare sovietică. Mai mult, în mare parte, Armata Română este pregătită să lupte cu inamici reali și vizibili. Absolvenții armei chimice sunt în număr foarte mic azi, pentru că de-a lungul timpului de armată s-au ocupat oameni care au văzut serviciul de gardă în excursii la diferite palate ale lumii și au considerat că nu este o armă importantă!
Cred că azi, nu facem decât să expunem niște oameni fără dotarea de bază și fără un registru tactic clar.Sigur azi avem nevoie de militarii din armele geniu și construcții, care nici ei nu mai sunt prea mulți!
– decizii ambigue cu pronunțat caracter politic!
Situații de acest fel, nu se întâlnesc în fiecare zi și nimeni nu este pregătit să gestioneze de unul singur o astfel de criză, dar se poate face un consiliu, comitet sau cum vrem să-l numim, în care să fie antrenați oameni cu experiență de conducere medicală, administrativă, economică, militară, din toate partidele politice și din societatea civilă! În acest fel putem lua decizii pentru România, nu decizii care să nu ne afecteze politic!
– decizii discriminatorii pentru diferite categorii de angajați!
Personalul din firmele private care nu au activitate intră în șomaj tehnic și personalul din administrațiile centrale și locale lucrează de acasă! Consider că cel puțin din punct de vedere al echității sociale, trebuie să beneficiem toți de același tratament. Cred că de la nivelul preșdintelui, guvernului, parlamentului, trebuie să dăm exemplu și să primim TOȚI veniturile diminuate cu 25%, până la soluționarea crizei actuale. Am mai trăit în 2009 situația în care populația a trebuit să “strângă cureaua” și cei care îndemnau la austeritate și-au bătut joc de resursele țării! NU cred că trebuie să avem abordări discriminatorii de frică procentelor electorale!
– sugrumarea mediului de afaceri
Cât de naiv, orb, nepregătit să fii, să nu realizezi că sugrumarea mediului de afaceri va avea un rezultat dezastros pentru PNL, (aflat la guvernare pentru că și-a dorit), rezultat pe care l-au avut toate partidele care au sfidat poporul român ca PSD și PDL (ascuns azi în PNL). Cu un mediu de afaceri slăbit și chiar distrus pe alocuri, România va trece din criza medicală, într-o criză economică profundă!
În loc de concluzie:
-prioritatea 1: Salvarea și protejarea populației!
-prioritatea 2: Conservarea mediului economic!“, a scris deputatul de Timiș pe pagina sa de Facebook.