Avertisment dur al primarului Robu împotriva unei companii ce otrăvește aerul Timișoarei

Avertisment dur al primarului Robu împotriva unei companii ce otrăvește aerul Timișoarei

- in Administratie, Locale
0

Primarul Nicolae Robu, a transmis, sâmbătă, o nouă atenţionare către companiile care produc poluare. Edilul şef este nemulţumit de faptul că reprezentanţii companiei Azur refuză să recunoască că  produc poluare.

„Nu vă jucaţi cu focul! Atenţionez compania Azur, dar în egală măsura orice companie din Timişoara, să ia în foarte serios avertismentul dat de mine ieri! Am recepţionat extrem de negativ respingerea de către reprezentanţii companiei Azur a constatării mele că poluează -atenţie: spun constatarii, nu acuzei!-, pt că refuzul de a recunoaşte existenţa problemei denotă implicit dezinteres în a-i căuta soluţii.  Ieri am făcut vorbire de poluarea cartierelor Calea Buziaşului şi Soarelui de către compania Azur, dar în alte numeroase rânduri am abordat în termeni la fel de intransigenţi problema poluării olfactive a cartierului “Calea Lipovei” de către compania Continental. Atitudinea reprezentanţilor Continental -spre cinstea lor- a fost una total diferită, ei au recunoscut problema şi s-au angajat să o rezolve printr-o investiţie de 7 milioane euro în aparatura specifică pt reducerea poluării”, a transmis primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Primarul Robu, mai precizează că dacă în urma invesţiilor pe care compania Continental  le va face, mirosul va persista în urma lor, va trebui să se relocheze. „Ţin însă să precizez şi cu această ocazie: oricât de mari ar fi investiţiile făcute, dacă mirosul în cartierul Calea Lipovei va persista şi în urma lor, compania Continental Cauciucuri, chiar fiind aşa cum este: o companie extrem de serioasa şi pe care o respectăm aşa cum se cuvine- va trebui să se relocheze, pt că pe noi, timişorenii, nu ne intereseaza cheltuielile făcute de o companie sau alta, ci doar rezultatul din perspectiva noastră, în speţă: ca aerul Timişoarei să fie curat!”, a mai transmis Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *