Avem un nou caz de coronavirus, la Timisoara

Avem un nou caz de coronavirus, la Timisoara

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Este din nou alertă în județul Timiș după ce, astăzi, medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara au primit rezultatele testelor efectuate persoanelor care au intrat în contact cu bărbatul de 47 de ani care s-a infectat cu coronavirus de la femeia de 38 de ani, lângă care a stat în avion, din Bergamo la Timișoara.

Astfel, a fost confirmat în județul Timiș cel de-al treilea caz de coronavirus, infectat fiind unul dintre nepoții bărbatului din Timișoara. Băiatul are 16 ani, iar în cursul zilei de astăzi, urmează să fie transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Este vorba despre unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia, în vârstă de 16 ani. Conform primelor informații primite din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul rezultat”, au transmis reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *