Autoritatile au decis ca locatarii din doua blocuri evacuate, ca urmare a deratizarii, sa revina in locuinte

Autoritatile au decis ca locatarii din doua blocuri evacuate, ca urmare a deratizarii, sa revina in locuinte

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Decizie de ultimă oră în cazul locatarilor evacuați din blocurile aflate pe str. Mioriței, nr.4, și str. Vaida Voievod, nr. 1, unde s-a făcut deratizare de către aceeași firmă care a fost solicitată și la blocul morții din Timișoara, unde doi copii și o femeie au murit.

În această după-amiază, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, care a avut loc la sediul Prefecturii Timiș, autoritățile au luat hotărârea ca acești locatari să se întoarcă în locuințele lor.

Decizia a fost luată, susține subprefectul de Timiș Cristian Franțescu, ca urmare a faptului că analizele efectuate de echipa mixtă, astăzi, au ieșit în regulă.

“Am decis astăzi ca persoanele care au fost evacuate să se poată întoarce la casele lor, cu rezerva pentru administratorul societății care deține imobilul de pe str. Miorița, nr. 8, ca înainte de a permite chiriașilor să reintre în locuință să facă o operațiune de igienizare a locului pentru că este necesară această operațiune”, a declarat subprefectul Cristian Franțescu.