Ausländerul Dominic Fritz s-a dus la București să se plângă că la Timișoara sunt prea mulți migranți

Ausländerul Dominic Fritz s-a dus la București să se plângă că la Timișoara sunt prea mulți migranți

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Dominic Fritz a mers, marți, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a discuta cu Lucian Bode despre problema migranților care vin din Serbia și vor să treacă ilegal granița cu Ungaria, dar se mai opresc prin Timișoara.

Vreau să atrag atenția asupra faptului că noi avem acum peste două treimi din acești migranți care sunt înregistrați la Timișoara. Mulți dintre ei revin la Timișoara după ce sunt cazați în centre peste tot în țară, pentru că din Timișoara speră să plece mai departe. Așa că Timișoara este orașul care suportă consecințele acestui fenomen și eu o să am o discuție cu domnul ministru despre cum putem să combatem ca națiune acest fenomen, pentru că noi ca oraș nu putem să rezolvăm această problemă națională“, a declarat, marţi, Dominic Fritz, în faţa MAI, potrivit Agerpres.

Fritz a precizat că există  în zona Gării de Nord din Timișoara zeci de migranți care nu au unde să stea și acest lucru creează și o problemă socială. Primăria Timişoara a plasat în carantină, în numai două săptămâni, peste 1.000 de străini care au vrut să ajungă ilegal în țară.

Sursa: Știripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *