Audi de 6.000 de euro căutat de autoritățile din Suedia, găsit în vama Moravița

Audi de 6.000 de euro căutat de autoritățile din Suedia, găsit în vama Moravița

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii de frontieră din Moravița au descoperit o mașină, în valoare de aproximativ 6000 de euro, căutat de autoritățile din Suedia.

Vineri, 24 mai, la ora 12:15, la Punctul de Trecere al Frontierei Moravița s-a prezentat pentru controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un tânăr cu dublă cetățenie, română și sârbă, în vârstă de 23 de ani, conducând o mașină Audi.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă emisă de Suedia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu știa faptul că mașina se află în atenţia autorităților și că el a cumpărat-o în anul 2022, din Serbia“, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Mașina, în valoare de aproximativ 6000 euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *