Au spart sediul unei bănci în Timișoara, dar polițiștii i-au prins

Au spart sediul unei bănci în Timișoara, dar polițiștii i-au prins

- in Eveniment
0

Trei tineri cu vârste între 24 şi 29 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, fiind bănuiţi de comiterea unei tentative de furt dintr-o agenţie bancară. În cursul zilei de azi, aceştia vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de patru bărbaţi cu vârste între 24 şi 37 de ani, bănuiţi că ar fi încercat să sustragă valori dintr-o agenţie bancară.

În fapt, în cursul lunii iunie 2014, cei patru ar fi pătruns prin efracţie într-o agenţie bancară din Timişoara şi ar fi distrus mai mulţi senzori de la sistemul de alarmă, însă nu au reuşit să sustragă bunuri sau valori.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, în cursul zilei de ieri, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore a trei dintre bănuiţi.
Bărbatul de 37 de ani, în prezent, este încarcerat în penitenciar, fiind condamnat într-o altă cauză.

În cursul zilei de azi, cei trei tineri vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

G. M.