Au schimbat firma de catering dupa ce au vazut imaginile de groaza din bucataria firmei care ii aproviziona

Au schimbat firma de catering dupa ce au vazut imaginile de groaza din bucataria firmei care ii aproviziona

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Asociația OncoHelp din Timișoara a rezolvat contractul cu firma de catering dupa controlul realizat marți, 26 martie, de către reprezentanții Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș la firma care îi aproviziona.

Urmare a acestei solicitări am fost informați că în urma controlului efectuat, OJPC Timis a sancționat contravențional firma respectivă și a propus suspendarea activității operatorului economic în cauză. Al doilea demers realizat a fost solicitarea a unui punct de vedere oficial din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș, în urma căreia am fost informați că autorizația de funcționare a firmei furnizoare de servicii de catering a fost suspendată. De asemenea, a fost  solicitat și un punct de vedere oficial din partea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș”, a subliniat dr. Valeriu Boruga,  OncoHelp Timișoara.

În paralel cu demersurilor realizate s-au efectuat vizite ale reprezentanților Asociației OncoHelp la sediul firmei furnizoare de servicii de catering.

În urma tuturor celor enumerate mai sus, dar mai ales având în vedere preocuparea majoră pentru siguranța pacienților pe care îi tratează, Asociația OncoHelp a decis rezilierea cu consecințe imediate a contractului cu firma furnizoare de servicii de catering.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *