Au nevoie de ajutor! O batranica si nepoata ei traiesc in conditii greu de imaginat

Au nevoie de ajutor! O batranica si nepoata ei traiesc in conditii greu de imaginat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Caz dramatic, la doar cativa kilometri de Timisoara. O batrana în vârstă de 73 de ani, care locuieşte împreună cu nepoata ei bolnavă, în comuna Moşniţa Nouă, este nevoită să-şi ducă traiul în condiţii greu de imaginat. Casuta in care locuieste nu are curent electric, nu are geamuri, tavanul sta sa cada, soba este defecta iar mobila lipseste cu desavarsire. Are o pensie foarte mică, iar medicamentele pentru amândoua costă mai mult decât primesc ele de la stat. Nu isi permit sa manance pe zi decat o paine si un iaurt care il impart amandoua.

Cei de la Asociatia ”Acasa in Banat” au reusit sa preia cazul batranicii insa au nevoie de ajutorul vostru pentru ca reabilitarea casei costa foarte multi bani. Cei care doresc sa doneze materiale trebuie sa stie ca este nevoie de : 15-20 saci de ciment/multibat, tabla de acoperis circa 50-60 mp, accesorii, coame, jgheaburi, burlane, polistiren pentru izolare exterioara 10 cm (circa 30 mp), plasa si adeziv, 3 role vata de sticla 10 cm grosime, 4 galeti vopsea lavabila (2 exterior, 2 interior), 10-15 placi OSB, 1 mc scandura , lateti 4 manunchiuri, 5-6 grinzi 10x10x4m, plasa de gard 2 m inaltime – 1 rola x25 m, o soba de gatit, 2 burlane de fum și 2 coturi, 1 frigider, 1 mobila pentru camera de tineret, mobila bucatarie, masa, scaune si dulap de haine.

De asemenea se pot afce donatii si in conturile: Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801 Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801 SWIFT/ BIC: BTRLRO22 PayPal: acasainbanat@gmail.com Persoanele cu suflet mare, care doresc să se implice în acest caz şi să le ajute pe cele două femei sa traisca in conditii cel putin decente, pot obţine mai multe informaţii pe pagina de Facebook a Asociatiei „Acasa in Banat”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *