Au inceput procesele impotriva celor de la “Insula Iubiri”. Bianca martor la Dee Dee

Au inceput procesele impotriva celor de la “Insula Iubiri”. Bianca martor la Dee Dee

- in Locale, Slider, Stiri
0

Foarte dezamăgiți de tratamentul de care au avut parte în Thailanda, mai mulți concurenți de la populara emisiune “Insula Iubirii” de pe Antena 1 au decis să îi dea în judecată pe cei responsabili de suferințele lor.

Primul dintre procese a început luni la București. Dee Dee (Diana Pislaru) cere despăgubiri importante celor de la Antena 1 după ce a fost implicată într-un accident în urma caruia și-a rupt piciorul. Primul termen a avut loc la aproape un an și jumătate de la plângerea depusă. A fost și un prilej de reîntâlnire pentru patru dintre concurenții de la “Insula Iubirii”. Dee Dee a venit la București alături de iubitul Robert. În fața tribunalului aceștia s-au întâlnit cu Bianca, venită în calitate de martor și soțul său Liviu Gherman. În calitate de martor a fost audiat și producătorul de la Insula Iubirii care a dat vina pe thailandezi pentru accidentul lui Dee Dee, iar în rest l-a luat pe “nu știu” in brațe. Tot șeful de producție a afirmat ca instructajul dinaintea accidentului lui Dee Dee ar fi putut fi filmat… Curios este și că avocatul Antena 1 nu i-a pus nici măcar o întrebare martorului Bianca.

Daca in cazul acestui proces Antena 1 riscă să piardă doar niște bani, altfel stau lucrurile cu o acțiune penală deschisă la Timișoara, dar care se va judeca tot la București. Cuplul Bianca si Liviu au deschis o acțiune penală împotriva celor de la Antena 1 pentru: proxenetism, lipsire de libertate si  constituire de grup infracțional organizat. Acțiunea penală este tergiversată de mai bine de un an.

Problemele celor de la “Insula Iubirii” nu se opresc aici. Alți doi concurenți din noua ediție filmată în Thailanda, dar încă nedifuzată vor să dea și ei în judecată Antena 1. (Va urma)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *