Au început lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia

Au început lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș anunță că au început lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia. Proiectul este moștenire de la vechea administrație.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat, iar constructorul va avea la dispoziție 11 luni pentru predarea investiției. De bazin vor beneficia atât elevii, cât și cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ. Bazinul va avea o suprafață utilă de 1.482 mp și sunt prevăzute toate dotările necesare, vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cameră de filtrare, pompare și clorinare, cât și spații administrative. Capacitatea acestuia va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor.

Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot. Dorim să-l multiplicăm și în alte zone ale județului. Asemenea facilități sunt acum extrem de restrânse în afara marilor orașe, ceea ce implică naveta pentru mulți timișeni sau chiar renunțarea la practicarea unor sporturi. Vrem să oferim tuturor un nivel de trai ridicat, condiții și facilități moderne, indiferent de unde locuiesc”, spune președintele CJ, Alin Nica.

Valoarea contractului, cu tot cu proiectare și execuție, se ridică la aproape 11 milioane de lei, cu TVA inclus, nouă milioane fiind asigurate de la bugetul de stat. Lucrările sunt realizate de JDA Consult, în asociere cu Vast Inkomen și CIV Group.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *