Au fost ridicate restrictiile de circulatie pe drumul Margina-Holdea

Au fost ridicate restrictiile de circulatie pe drumul Margina-Holdea

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Vești bune pentru șoferi aduse de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției informează că începând de astăzi, 9 iulie, de la ora 16.00, se elimină, mai devreme cu o zi, restricțiile de circulație instituite în data de 10 mai pe sectorul DN 68A Margina-Holdea.

Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră. Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc”, a informat DRDP Timișoara.

Totuși, reprezentanții instituției le recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *