Au dat muzica prea tare și s-au ales cu amenzi

Au dat muzica prea tare și s-au ales cu amenzi

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

S-a încălzit vremea și au început petrecerile care țin până târziu în noapte, cu muzică dată maxim în boxe. Peste 100 de petrecăreți au uitat că mai sunt și ore de liniște, așa că au fost amendați.

În ultima perioadă a crescut numărul sesizărilor în cazul gălăgiei care provine din apartamentele sau imobilele locuite de persoane fizice, care fac petreceri și ascultă muzică la nivel ridicat. De la începutul anului au fost aplicate, în urma constatărilor de la fața locului, un număr de 102 astfel de sancțiuni pe străzi precum Teiului, Daliei, T. Vladimirescu, Gr. Alexandrescu, H. Coandă, I. Flondor, Aleea FC Ripensia, Cetății, Zefirului, Complexul Studențesc, în unele cămine.

S-a reclamat de exemplu, că pe strada Zefirului un grup de persoane organizau o petrecere și deranjau cetățenii care locuiesc în apropiere cu muzica dată la maxim pe timp de noapte, la fel un grup de tineri ascultau muzică dată tare într-o cameră din Căminul 16 din Campusul Universitar, iar pe str. Bucovinei mai mulți tineri stăteau într-un autoturism în fața unui bloc și ascultau muzică la intensitate mare. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de fapte se sancționează conform Legii 61/1991 republicată cu amenzi de la 500 la 1500 lei, orele de liniște care trebuie respectate fiind între 13.00 și 14.00 ziua și între 22.00 și 08.00 noaptea“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.