Au blocat intrarea ambulanțelor la spitale, au rămas fără mașini

Au blocat intrarea ambulanțelor la spitale, au rămas fără mașini

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Au blocat intrarea ambulanțelor la unitățile spitalicești sau circulația tramvaielor, au rămas fără mașini. Asta au pățit șoferii din Timișoara care au staționat unde au avut chef.

Astfel, în ultima săptămână, au fost ridicate 12 mașini staționate neregulamentar, sub incidența indicatorului de oprire sau staționare interzisă, în Piața Regina Maria – Spitalul de Copii, str. Dr. Ioan Mureșan – Spitalul Județean și Gh. Dima – Spitalul Municipal, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale în zonele respective. Sâmbătă, oamenii legii au aplicat și o sancțiune de 580 lei cu puncte penalizare la permis în cazul unui conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, obstrucționând circulația tramvaielor în zonă.

Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM, cu al cărei mijloc se efectuează ridicarea. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise obstrucționând astfel traficul rutier și mijloacele de transport în comun, pentru a nu fi sancționați și pentru a nu le fi ridicate autovehiculelor pe care le conduc”,transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.