Aţi făcut prea multe borcane cu murături şi gemuri? Cum pot timişorenii să le doneze pentru a ajuta doi copii cu autism să continue terapiile de care au nevoie

Aţi făcut prea multe borcane cu murături şi gemuri? Cum pot timişorenii să le doneze pentru a ajuta doi copii cu autism să continue terapiile de care au nevoie

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
copil autism

Miere, gemuri, zacuscă, extract de vanilie, bulion, vegeta de casă sau murături – zeci de borcane au fost scoase la licitaţie pe o pagină de Facebook. Astfel, un borcan de dulceaţă a ajuns să se vândă şi cu aproape 50 lei. De ce au fost dispuşi timişorenii să aloce atâţia bani? Asta pentru că toate fondurile strânse pe “Cămara cu veselie” vor fi folosite de Georgiana Boian, o mamă a doi copii din Timişoara diagnosticaţi cu autism, pentru a continua terapiile care-i ajută pe micuţi să se recupereze.

Conservele care sunt scoase la licitaţie au fost donate de oameni cu suflet mare din Timişoara, şi nu numai, în cadrul acestui proiect cu scop caritabil. Georgiana Boian spune că licitaţia durează 48 de ore din momentul primei oferte. Produsele se achită pe 24 octombrie, la Reciproc Cafe sau în contul asociaţiei:
ASOCIATIA ALEX,RADU SI AUTISMUL
cont: RO46INGB0000999904328126 deschis la ING Bank.

“Totul a pornit acum trei ani, la ideea unei prietene. “Georgi, hai să găsim mămici care să doneze borcane cu minunăţii, le scoatem la licitaţie, iar banii strânşi merg către terapii”. Şi uite-aşa, ne reîntâlnim pentru al treilea an. 10 % din fondurile strânse la acest eveniment le vom dona unei fetiţe cu autism care a avut ghinionul să se nască într-o zonă rurală a României, cu acces mai greu la terapii”, spune mama celor doi copii cu autism.

Pe data de 24 octombrie, va avea loc şi un eveniment de strângere de fonduri la Reciproc Cafe, pe strada Mărăşeşti, între orele 10.00 – 16.00. Aici, timişorenii pot să achite produsele pentru care au licitat şi să doneze bani pentru continuarea terapiilor celor trei copii. Participanţii sunt aşteptaţi cu multe prăjituri de casă şi o serie de ateliere pentru prichindei şi mămici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *